Untitled Document

Ημέρα κατά της παχυσαρκίας 24/10/2014

 Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν η Παρασκευή 24 Οκτωβρίου   2014 καθώς ορίστηκε ως μέρα κατά της παχυσαρκίας και έγιναν δράσεις ώστε να ενημερωθεί η σχολική κοινότητα. Το σχολείο μας κάλεσε το διατροφολόγο κο Καπέλιο Παναγιώτη ,ο οποίος αφού παρουσίασε στα παιδιά της συνέπειες της παχυσαρκίας είχε έναν εκτενέστατο διάλογο μαζί τους , έλυσε απορίες τους σχετικά με τη σωστή και μη διατροφή , έδωσε συμβουλές και παρότρυνε τα παιδιά να υιοθετήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες .

Στο ευχάριστο κλίμα που υπήρχε κατά τη διάρκεια της συζήτησης συνέβαλε και το σκετς που παρουσίασαν αρχικά   οι μαθητές του Γ3 τμήματος του σχολείου μας Δημήτρης Μπουνάνος , Θανάσης Τσώτσης και Γεράσιμος Χατζηχρονόγλου. Η βιολόγος του σχολείου μας , κα Μακρή Σοφία συντόνισε τους μικρούς ηθοποιούς που παρουσίασαν ένα φοβερό ντιμπέιτ μεταξύ του κου Λίπους ( Γεράσιμος Χατζηχρονόγλου) και του κου Υδατάνθρακα ( Θανάσης Τσώτσης) . Το ρόλο του παρουσιαστή ? δημοσιογράφου ανέλαβε ο Δημήτρης Μπουνάνος.

Το μήνυμα της ημέρας θα μπορούσε να είναι: « Η αποφυγή της παχυσαρκίας και η σωστή διατροφή είναι επένδυση για ένα υγιές μέλλον»

 

Φωτογραφικό υλικό

 

 

Απόσπασμα από σκέτς που παρουσίασαν οι μαθητές στο πλαίσιο δράσης κατά της παχυσαρκίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

τηλ. +30.22620 26939

fax. +30.22620 26939

url: 5gym-thivas.voi.sch.gr

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δνση: Περγάμου 37 και Σφιγγός

          Θήβα 32200

ΧΑΡΤΗΣ