Untitled Document

Ιστορικό

Το Σεπτέμβριο του 1994, το σχολείο μεταφέρθηκε στο κτίριο που βρίσκεται μέχρι και σήμερα, ΒΑ της πόλης της Θήβας, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων - Πολυγύρας, επί της οδού Περγάμου 37 και Σφιγγός.

Το διώροφο κτίριο διαθέτει 12 αίθουσες διδασκαλίας, εκ των οποίων οι τρείς διαθέτουν διαδραστικούς πίνακες, εργαστήριο πληροφορικής, εργαστήριο φυσικής, εργαστήριο χημείας- τεχνολογίας και κλειστό γυμναστήριο. Έπίσης διαθέτει βιβλιοθήκη με 7.500 τόμους βιβλίων, όπου φιλοξενούνται διάφορες πολιτιστικές δράσεις.

Ο αύλειος χώρος (εμβαδού 5 στρεμμάτων) καλύπτει τις ανάγκες πολύ περισσότερων μαθητών απ' όσους φοιτούν στο σχολείο καθώς διαθέτει γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ, χαντ-μπωλ και ποδοσφαίρου 5x5.

Αυτό, όμως, που είναι το κάμάρι του σχολείου μας είναι το Λαογραφικό Μουσείο μας. Τρείς αίθουσες εξοπλισμένες με αντικείμενα, ενδυμασίες, φωτογραφίες μιας άλλης εποχής κοσμούν το σχολείο μας και τα παιδιά μας έρχονται σε επαφή με τον κόσμο του παρελθόντος και μιας εποχής που όλο και απομακρύνεται.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

τηλ. +30.22620 26939

fax. +30.22620 26939

url: 5gym-thivas.voi.sch.gr

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δνση: Περγάμου 37 και Σφιγγός

          Θήβα 32200

ΧΑΡΤΗΣ